Els nostres bons regal

En Mystery Escape ofrecemos bonos regalo. Una forma original de obsequiar una aventura sorprendente que se recordará por mucho tiempo. Elige ahora el modelo de bono, realiza el pago a través de nuestra plataforma de pago seguro o vía PayPal.

Pas 1

Tria el model de bo regal que vols obsequiar.

Pas 2

Selecciona el nombre de jugadors que participaran en la sessió de joc.

Pas 3

Realitza el pagament de el bo regal a través de Paypal.

Pas 4

Sorprèn amb una experiència en el nostre escapament room!

Tarifas / jugador
Tarifes*
IVA inclòs
Equip de 7 – 112,00 €
Equip de 6 – 108,00 €
Equip de 5 – 100,00 €
Equip de 4 – 88,00 €
Equip de 3 – 72,00 €

INFORMACIÓ IMPORTANT

Si no estàs segur sobre el nombre total de jugadors, pots fer la teva reserva pel mínim de participants confirmats. Si són més dels indicats, podràs pagar la diferència en les nostres Instal·lacions.

En Mystery Escape no exigim paga i senyal. Si desitges fer una reserva i realitzar el pagament poteriormente, pots trucar-nos al +34 930 136 419.

Tots els membres de l’equip han d’arribar 15 minuts abans de l’hora de la sessió reservada. Aquest punt és de summa importància, perquè es requereix rebre certes instruccions abans d’iniciar el joc, sense perdre els valuosos minuts de l’activitat.

Compra ara un bo regal

Equip de

Bon de regal - Regal
Bon de regal - Aniversari
Bon de regal - Relotge
Bon de regal - Caixa
Bon de regal - Primavera 1
Bon de regal - Primavera 2Després de realitzar el pagament, el nostre equip et enviarà un correu electrònic amb un codi personalitzat que et permetrà gaudir d’una sessió d’1 hora per a un equip.

Si vols fer una reserva directament, pot accedir a la pàgina en aquest enllaç . Si té alguna pregunta o dubte, si us plau contacti’ns .