Pack Escape

La nostra experiència de joc de fuita en viu en les nostres instal·lacions amb 4 sales per a fins a 28 jugadors de manera simultània. En 3 d’elles, del nostre joc “El Misteri de la Mansió”, fins a 21 participants poden gaudir de la mateixa experiència de manera simultània. Ideal per a activitats de team building, assessment, development, recruitment, afterwork o formacions.

Saber més

Pack Escape VIP

L’experiència de joc de fuita room complementada amb una fantàstic servei d’àpats per a participants. Una opció ideal per a complementar l’activitat, fomentant l’intercanvi d’opinions i el compartir en un ambient distès.

Consulta les opcions de servei d’àpats descarregant aquí el nostre menú.

Saber més

Pack Escape VIP + Formación

La fórmula perfecta per a complementar l’activitat de fuita game i servei d’àpats amb l’acompanyament dels nostres experts en la gestió del talent en les organitzacions, els qui visualitzaran als equips durant el joc per a posteriorment oferir una formació de 60 minuts enfocada en les competències professionals evidenciades durant la dinàmica.

Servei amb opció de bonificació a través de FUNDAE.

Saber més

Vol més informació?

Enviï’ns un formulari amb detalls sobre la seva iniciativa i una persona del nostre equip li contactarà al més aviat possible.
    Acepto recibir información y/o publicidad.Política de Privacidad.

    Descargar
    Descargar