Les opcions de escape room portàtil

Mystery Escape Box

La Mystery Escape Box, una caixa de joc exportable en la qual els participants hauran de superar una sèrie d’enigmes incorporats en una caixa de joc per a arribar a determinat objectiu i escapar d’un recinte en un temps màxim de 60 minuts. Una experiència única ideal per a esdeveniments de team building, assessment competencial, anàlisi d’indicadors sobre competències professionals, formacions i molt més. A més, disposa de l’opció de personalització de la història d’acord amb els objectius de l’organització.

Escape Room Exportable estàndard

El nostre joc “El Misteri de la Mansió” traslladat a la ubicació que vostè determini, adaptat per a entre 7 i 21 persones en 1 o 4 sales de manera simultània en sessions de 15, 30, 45, 60 minuts.

Escape Room Exportable a mesura

Un joc desenvolupat a partir de la nostra cartera de props (enigmes), amb una història i camí de pistes adaptat als seus objectius, bé siguin interns o externs. Una forma innovadora de comunicar amb els seus col·laboradors o clients potencials a través d’una experiència sorprenent i memorable en format per a entre 7 i 21 persones de manera simultània en sessions de 15, 30, 45 o 60 minuts.

*Possibilitat d’adaptació per a fins a 100 persones de manera simultània repartides en equips.

Idiomes del joc

español | inglés | catalán

Vols més informació?

Enviï’ns un formulari amb detalls sobre la seva iniciativa i una persona del nostre equip li contactarà al més aviat possible.

    Accepto rebre informació i/o publicitat.Política de Privacitat.