FAQ

Com puc reservar un joc?

Totes les reserves es realitzen online, fent servir el nostre sistema de pagament segur.

Quina és l'edat mínima per participar-hi?

Els jocs Mystery Escape són accessibles a partir de 10 anys. No obstant això, els jugadors menors de 16 anys hauran d’estar acompanyats mínim per un adult per cada sala de joc.

Hi haurà exercicis físics durant el joc?

No, no hi haurà cap experiència física durant el joc, ni cap situació on haureu de fer servir la força física.

Es requereix algún coneixement específic per jugar?

No, no es requereix cap coneixement específic. Només necessiteu engegar la vostra comprensió lògica, el vostre pensament creatiu i molt esperit d’equip. A més, teniu els nostres programes d’habilitats adaptades a tots els nivells.

On està localitzat Mystery Escape?

Mystery Escape està situat en un preciós barri de Barcelona, a l’Avinguda Diagonal 111 – 113, al peu d’una de les vies més importants de la Ciutat Comtal. A més, compta amb accés des del metro, tranvia y bus, a menys de 5 minuts.

Quants jugadors pot haver-hi per joc?

Mystery Escape Barcelona accepta de 3 a 7 jugadors per sala. I disposem de 4 sales (3 identiques).

Què passa si només som 2 persones?

Desaconsellem jugar només amb 2 jugadors, ja que pensem que el joc es fa massa difícil. No obstant això, si us sentiu capacitats, podeu reservar com un grup de 3 jugadors i venir 2.

Ens tanquen en una sala?

Sí, però igualment hi ha un interruptor d’emergència situat al costat de la porta, que us permetrà sortir de la sala a qualsevol moment en cas de necessitat. A més, Mystery Escape supervisa constantment la sala durant tota la durada del joc per la vostra seguretat.

Som gravats durant el joc?

No. La sala està equipada amb càmeres per facilitar el joc. Però no hi haurà cap enregistrament, ni de vídeo ni d’àudio!

Puc reservar més d'una sala de joc al mateix temps?

Sí. En el nostre sistema de reserva vostè pot verificar les places disponibles. I no dubti en trucar-nos al telèfon (+34)930 13 64 19. o escriure’ns un [email]. Mystery Escape disposa de 4 sales de joc (3 identiques) i pot acollir fins a 20 persones simultàniament.

Quan hem d'arribar?

Preguem que tots els membres de l’equip arribin 15 minuts abans de l’inici del joc. El temps de joc real sempre és de 60 minuts. Aquest temps suplementari és important ja que necessitareu saber una sèrie d’informacions complementàries abans de l’inici del joc i nosaltres no volem que perdeu aquest preuat temps.

Oferiu el joc en diferents idiomes?

Sí. Els jocs Mystery Escape han estat elaborats per a una animació en Castellà, Català i Anglès. Els animadors de Mystery Escape poden igualment facilitar els jocs en Francès sota petició. En aquest cas, us preguem ens feu saber la vostra opció d’idioma trucant-nos al telèfon (+34) 930 13 64 19 o escrivint un [email].

Quina és la vostra política de preu per jugador?

Els nostres preus varien en funció de la grandària d’equip (de 3 a 7 jugadors) i de l’horari de la sessió que vulgueu reservar. Mystery Escape proposa tarifes especials de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00.

Per a més informació, visiteu la nostra pàgina de reserva online, o contacteu amb nosaltres per telèfon al (+34) 930 13 64 19 o escrivint a [email].

Com faig el pagament de la reserva?

Mystery Escape accepta gairebé qualsevol targeta de crèdit: Visa, Mastercard, Paypal. Podeu consultar la llista exhaustiva entrant a la nostra pàgina de reserva online.

Es pot modificar una hora de reserva o anul·lar-la?

Malauradament, no. Els jocs Mystery Escape són uns esdeveniments que precisen d’una preparació per avançat. Les nostres habitacions estan especialment preparades per al vostre equip. Una vegada que la vostra reserva s’hagi confirmat, cap reemborsament, anul·lació o ajornament seran possibles.

Es pot adquirir un val regal?

Sí. Mystery Escape ofereix vals regal. Clica aquí per contactar-nos i obtenir més detalls.