Escenari

El Misteri de la Mansió

Una jove i rica hereva, Marie de Meauconduits ha estat assassinada a la seva casa pairal a principis del segle passat. Ni l’assassí ni l’arma homicida han estat trobats, tampoc un motiu aparent. Per això, l’esperit de Marie segueix sent presoner en aquesta habitació.

La vostra missió serà dur a terme les recerques necessàries i així aconseguir alliberar l’ànima de la jove dona. Amb la seva llibertat, obtindreu també la vostra.

Haureu de ser ràpids! Room escape en Barcelona, només tindreu 60 minuts!

El Misteri de la Mansió Mystery Escape, disponible en 3 sales idèntiques per a fins a 21 jugadors de manera simultània o 42 en dues tandes seguides en manera competició. Us convertireu en detectius experts desxifrant misteris i enigmes que us permetran aconseguir l’objectiu: alliberar l’ànima de Marie de Meauconduits i sortir de l’habitació. Perfecte per a grups grans d’empreses o particulars. Team building, aniversari, comiats i molt més.

Idiomes del joc

espanyol | anglès | català | francés

Reserva ara

INFORMACIÓ IMPORTANT

Si no estàs segur sobre el nombre total de jugadors, pots fer la teva reserva pel mínim de participants confirmats. Si són més dels indicats, podràs pagar la diferència en les nostres Installacions.

Si es tracta d’un grup gran i requereix més d’una sala, pots seleccionar 2 o 3 sales a la mateixa hora amb el nombre de jugadors que hi participen en cada una.

En Mystery Escape no exigim paga i senyal. Si desitges fer una reserva i realitzar el pagament poteriormente, pots trucar-nos al +34 930 136 419.

Title
Tarifes*
IVA inclòs
Equip de 7 – 16€ / jugador
Equip de 6 – 18€ / jugador
Equip de 5 – 20€ / jugador
Equip de 4 – 22€ / jugador
Equip de 3 – 24€ / jugador

(BOOKING WIDGET)

Tots els membres de l’equip han d’arribar 15 minuts abans de l’hora de la sessió reservada. Aquest punt és de summa importància, perquè es requereix rebre certes instruccions abans d’iniciar el joc, sense perdre els valuosos minuts de l’activitat.

Descobreix el nostre fantàstic Escape Room a Barcelona!

Important: Si vols jugar El Misteri de la Mansió Mystery Escape en equips de més de 7 persones, pots trucar-nos al+34 930 136 419 o consultar nuestra página de grups grans.